Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi işbirliği ile Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 4. “Çorum Tanıtım Günleri” dün düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Açılışını TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın yaptığı “Çorum Tanıtım Günleri”nde, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç beraberinde AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile stantları gezdiler.

Sungurlu Kaymakamlığı’nın standını ziyaret eden Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kaymakam Mitat Gözen’e başarılar dilediler.

Vali Kılıç, “Barış ve kardeşliğin kadim medeniyetler şehri Çorum’umuzun 4.Çorum Tanıtım Günlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde stantlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Tüm halkımızı Çorum’umuzun güler yüzünü, tarihini, kültürünü ve lezzetlerini görmeye bekliyoruz” dedi.

Ziyarette Sungurlu halk oyunları ekibinin gösterisini izleyen Vali Kılıç ve Kaymakam Gözen, bir süre sonra ekibin arasına katılarak davul-zurna eşliğinde “Çorum ağırlaması” halayını çektiler. İzleyenlerden tam not alan Vali ve Kaymakam, uzun süre alkışlandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim