İlk olarak Bölge Trafik Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Kılıç, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle bir araya geldi.


Burada oluşturulan kontrol noktasında görev yapan polislerle bir süre sohbet eden Vali Kılıç, daha sonra Çorum-Ankara karayolu üzerinde oluşturulan kontrol noktalarında görev yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti. Bölgede görev yapan jandarma ve polis ekiplerinin yeni yıllarını kutlayan Vali Kılıç’a çalışmalar ekiplerin çalışmaları hakkında İl Jandarma alay Komutan Vekili J. Yrb. Aykut Gürses tarafından bilgi verildi.


İnsanlar rahat uyusun, özel günlerini rahat kutlasın diye eşini, çocuğunu bırakarak nöbet bekleyen kıymetli gözlerin var olduğunu dile getiren Vali Kılıç, “İnsanımızın sağlığı yerinde olsun diye gece gündüz demeden her türlü özel günleri bir tarafa bırakıp hastanelerde, sağlık merkezlerinde nöbet tutan hekimlerimiz var. Bu akşam ülkemizin dört bir yanında güvenlik görevlilerimiz sağlık teşkilatımız görevde. Arkadaşlarımız fedakarca çalışıyorlar. Büyük bir fedakarlıkla biz rahat uyuyalım diye onlar uykularından feragat ediyorlar” dedi.


Zaman zaman güvenlik güçlerinin moral ve destek ziyaretlerinde bulunduğunu açıklayan Vali Kılıç, “Emniyet ve jandarmamız yaklaşık 10 gündür gergef dokur gibi görevlerini planladılar. Ve şimdide bu görevi icra ediyorlar. AVM’ler, otogarlar Çorum’dan geçen ilimizin aort damarı D-100 ve D-195 karayolları üzerinde trafik kazalarını önlemek amacıyla çalışıyorlar. Emniyet ve jandarma teşkilatlarımızın tüm şube müdürleri insanımızın rahatı ve huzuru için görevdeler. Tüm arkadaşlarımız alandalar. 650 polisimiz görevde. Jandarma teşkilatımız yine aynı. İnsanların iyiliği için fedakarlık yapan feragatta bulunan güvenlik güçlerimize, sağlık teşkilatımıza, itfaiye teşkilatımıza ve teşekkürü bir borç biliyorum” ifadelerini kullandı.
Güvenlik güçleriyle sohbet eden Vali Kılıç, daha sonra görev yapan ekiplere tatlı ikramında bulundu.

Editör: TE Bilisim