Ziyarette Vali Kılıç ile birlikte İl Garnizon Komutan V. Per. Alb. Çetin Öcal, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Abdurrahman Başbuğ da hazır bulundu.

İlk olarak Osmancık Kaymakamlığı’nı ziyaret Vali Kılıç ve beraberindeki heyet burada Kaymakam V. Muhammed Çetin’den ilçe hakkında brifing aldı.

Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Osmancık Adliyesi’ne geçen Vali Kılıç burada Cumhuriyet Savcısı Hasan Hüseyin Altunay’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Adliye ziyaretinin ardından Osmancık Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Kılıç ile beraberindeki heyet Belediye Başkanı Hazma Karataş’tan da ilçedeki çalışmaları hakkında brifing aldı.

Vali Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra ilçenin yeni eserlerinden Şehit Asb. Mustafa Ayna Tabiat Parkı’na giderek incelemelerde bulundu. Ardından Eski Osmancık İlçe Devlet Hastanesi’nin yeri, Tarihi Osmancık Koyunbaba Köprüsü’ndeki tadilat çalışmalarını, yeni yapımı tamamlanan Osmancık Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ve ilçede yapımı devam eden Huzurevi inşaatını gezen Vali Kılıç buralarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim