Çorum Valiliği tarafından başlatılan ve her hafta Çarşamba günleri 09.00-11.00 saatleri arasında Valilik makamında düzenlenmeye başlanan Halk Günü Toplantılarının ikincisi dün gerçekleştirildi.

Vali Kılıç, toplantıda vatandaşları tek tek dinleyerek istek ve taleplerini dinledi. Vali Kılıç, halkla yaptığı görüşme öncesinde yaptığı açıklamada, devletin millete hizmet için var olduğunu, en eski ve iyi idarecinin amacının halkı en güzel şekilde idare etmek olduğunu belirterek, onların istek ve taleplerini ilk ağızdan dinleyerek dertlerine derman olmanın idare edenlerin en önemli görevi olduğunu ve bizim tarihimizde idarecilerin sık sık tedbil-i kıyafetle halkla iç içe olup, sıkıntı ve arzularını yerinde inceleyip bu şekilde hareket ettiklerini söyledi.

Vali Kılıç, “Biz de Valilik olarak vatandaşlarımızın istek ve taleplerini kendilerinden dinleyip sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Daha sonra Halk Günü görüşmeleri için gelen vatandaşları makamında tek tek dinleyip taleplerini alan Vali kılıç, görüşmede hazır bulunan bazı daire müdürlerini konuyla ilgili talimatlandırdı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim