Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan toplantıya  Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra İl Emniyet  Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Daire Müdürleri , Mahalle Muhtarı  Hasan Kızıltepe ile çok sayıda vatandaş katıldı.  İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu , asayiş uygulamaları konusunda mahalleliyi bilgilendirirken çeşitli uyarılarda bulundu.  Bir vatandaş söz alarak özellikle Bahçelievler mahallesinde gelişi güzel yapılan araç parklarının trafiği felç ettiğini belirterek çözüm bulunmasını istedi.


Halk günü toplantısında söz alan bir öğrenci velisi kalabalık sınıflarda eğitim uygulanacağı iddialarının kendilerini tedirgin ettiğini söyledi. Çocukların eğitimi için tam gün eğitime geçilmesi gerektiğini dile getiren Vali Necmeddin Kılıç, bu konuda velilerin görüşünü de dikkate alacaklarını söyledi. 
 Öte yandan bir başka öğrenci velisi de, 23 Nisan Ortaokulu’nda 45 kişilik sınıflarda eğitim yapıldığını belirterek, kalabalık sınıflar için çözüm bulunmasını istedi. Vali Kılıç ise Çorum’da bu yıl 15 yeni okulun yapımı için çalışma başlattıklarını ve derslik sayının artırılarak sorunun çözüleceğini açıkladı.
Öte yandan mahalle sakinleri  başıboş köpeklere bir çözüm getirilmesini istedi. Vali Necmettin Kılıç da tüm sorunların not alındığını ve gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim