Çorum Valisi Ahmet Kara, Şoförler ve Nakliyeciler Odası’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Kara’yı, oda binası girişinde Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin karşıladı. İnönü Caddesi üzerinde bulunan oda binasına Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile birlikte gelen Vali Ahmet Kara, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile bir süre sohbet etti.

ODA MERKEZİNDE SICAK SOHBET
Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Torun ve Recep Gökgüney’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Çorum Valisi Ahmet Kara ile Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin arasında son derece samimi bir sohbet gerçekleşti.

ÇORUM VALİSİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Çorum Valisi Ahmet Kara’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Oda Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Valisi Ahmet Kara’nın yaşadıkları çeşitli sorunlar karşısında son derece duyarlı bir yaklaşım gösterdiğini belirterek, tüm oda üyeleri adına kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.



SEYYAR SATICI İLE SOHBET ETTİ
Çorum Valisi Ahmet Kara, Çarşamba Pazarı nedeniyle İnönü Caddesi üzerinde seyyar satıcılık yapan bir vatandaşla tatlı bir sohbet gerçekleştirdi. Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile birlikte İnönü Caddesi üzerinde bulunan Şoförler ve Nakliyeciler Odası’na gelen Çorum Valisi Ahmet Kara, oda binasına gireceği sırada cadde üzerinde bulunan bir seyyar satıcı ile koyu bir sohbet yaptı. Küçük bir tezgâhta yüzük ve saat satan seyyar satıcıya satış için sergilenen standın çok önemli olduğunu anlatan Vali Ahmet Kara, yüzük ve tespihlerle ilgili bilgi aldıktan sonra hayırlı işler dileğinde bulunarak seyyar satıcının yanından ayrıldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim