Ziyarete dernek başkanı Fatma Müjgan Demir, başkan yardımcısı Dr. Mustafa Azak, yönetim kurulu üyeleri Tuncay Kesici, Ömer Yıldırım ve kızı Çölyaklı Elif Dila Yıldırım ile Kadir Demir katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öncelikle TBMM, İçişleri Bakanlığı ve Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nde geçen hafta gerçekleştirilen görüşmeler hakkında Mustafa Çiftçi’ye bilgiler verildi. Yapılan açıklamada Çorum Çölyak Derneği Yönetim Kurulunun gerçekleştirdiği faaliyetler ve planlanan organizasyonlar hakkında fikir alış verişinde bulunulduğu ve Vali Mustafa Çiftçi’den çalışmalarla ilgili destek istendiği belirtildi.

Açıklamada Vali Mustafa Çiftçi’nin; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmaları takip ettiği ve çölyak hakkında toplumda farkındalık oluşturmanın çok faydalı olduğunu söyledi, çölyaklı Elif Dila Yıldırım ile yakından ilgilenen ve ona kitap seti hediye eden Vali Çiftçi’ye Elif Dila’nın da öğretmeninin ve arkadaşlarının selamını ilettiği ve sınıflarına davet ettiği ifade edildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim