İçişleri Bakan Yardımcısı İnce ile beraberindeki heyet Vali Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek kutladı. Vali Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Personel Genel Müdürü iken maiyetinde çalışmaktan memnuniyet ve şeref duyduğum, kendisinden çok şey öğrendiğim İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Muhterem İnce’nin hayırlı olsun ziyaretlerinden çok onur duydum” dedi.

Öte yandan Çorumlu Kırşehir Valisi İbrahim Akın da Vali Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Vali Akın, Vali Çiftçi’yi kutlayarak yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı (ANT) Yönetim Kurulu Başkanı Arif Koyuncu ile beraberindeki heyet de Vali Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek kutladı.

Öte yandan her gün bir çok konuk ağırlayan Vali Çiftçi iade-i ziyaretlerini de aksatmadan sürdürüyor. Vali Çiftçi son olarak Çorum Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret etti. Burada okulu gezerek yöneticilerden bilgi alan Vali Mustafa Çiftçi, öğrencilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim