Vali Mustafa Çiftçi bu kapsamda bazı kurum, siyasî parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini kabul etti.

Çorum Barosu Başkanı Kenan Yaşar, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, OKA Çorum İl Koordinatörü Özgür Özden Yalçın, Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği (YHKB) Müdürü Yasemin Çoban ve Birlik Uzmanı Esat Çilli, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum Tapu Müdürü Mehmet Oymak, Kadastro Müdürü Tonguç Genç, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Ak Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak, Vali Çiftçi’yi ziyaret eden bazı isimler oldular.

Vali Çiftçi ayrıca kısa adı ÇESİAD olan Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karaca ve Dernek Temsilcisi İsa Şahin, Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz ve Dernek Yönetimi, Çorum Doğa Koleji Kurucuları Haydar Etli ve Cansın Etli, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi Başkanı Nurettin Aksoy, Çorum Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi ve Şube Başkanları, Çorum İnsanî Değerler Platformu Sözcüsü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık ve Platform üyeleri ile Çorum İmam Hatip Lisesi Mezunu Kamu Çalışanı ve Yöneticileri Derneği Başkanı Mehmet Bayrak ve yönetim kurulu üyelerini de makamında ağırladı.

Konuklar Vali Çiftçi’ye “Hoş geldiniz” diyerek yeni görevinde başarı dileklerini iletirken, Vali Mustafa Çiftçi de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim