Recep Tayyip Erdoğan, Abide Kavşağı’ndaki mitingin ardından Cumhurbaşkanlığı’na ait otobüs ile Gazi Caddesi üzerinden Belediye’ye geldi. Belediye ve civarını dolduran yüzlerce vatandaşı otobüsten indikten sonra selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

Belediye ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya, Çorum eski Milletvekili eski TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum eski Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da eşlik etti.

Belediye önünde toplanan halkı selamladıktan sonra makama geçen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, burada Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ile Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’den yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı. AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan projeleriyle ilgili bilgiler de alan Erdoğan, Valilik ve Belediye Şeref Defterini de imzaladı. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette basın mensupları belediye binasına alınmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından tekrar Belediye binası önündeki halkı selamladı. Aşağıya inerek AK Parti İl, İlçe, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile bol bol selfie çekinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda olan çocuklara da oyuncak ve kenevirden yapılan bez torbaları dağıttıktan sonra helikopter ile Ankara’ya hareket etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim