Ordu'da haftalık yayın yapan Haberci Gazetesi tarafından bu yıl 12.'cisi düzenlenen ‘Yılın En'leri’ anketinde seçilen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.
Ordu’da bir otelde gerçekleştirilen geceye Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Akın Varıcıer, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Ordu Baro Başkanı İlhan Kurt başta olmak üzere sivil toplum kuruluş temsilcileri, özel ve kamu kurumu yöneticileri katıldı.
‘Yılın Bürokratı’ ödülünü alan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu il dışında olduğu için ‘Yılın Siyasetçisi’ ödülünü alan Enver Yılmaz ve Yılın Belediye Başkanı ödülünü alan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş önceden belirlenmiş başka bir programı olduğu için geceye katılamadılar.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Haberci Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Figen Çakmak, 12 yıldır sürdürdükleri ‘Yılın En’leri’ sosyal etkinliği ile önemli bir olaya imza attıklarını söyledi. Bu organizasyonla ilin sivil toplum kuruluşları ile özel, tüzel, kamu kurumlarını bir araya getirdiğini, aynı zamanda Ordu’ya hizmet veren kişi ve kurumların okur anketleri sonucu ödüllendirildiğini vurgulayan Çakmak, “Bu sosyal etkinliğimiz 12 yıldır Ordu’nun kamu, kurum ve sivil toplumunun itici gücü olmuş ve olmaya devam edecektir” dedi.
Konuşmanın ardından geçilen ödül töreninde yılın bürokratı, siyasetçisi, belediye başkanı, işadamı, genç girişimcisi, iş kadını, yöneticisi, sivil toplum örgütü, meslek kuruluşu, eğitim kurumu, kurumu, hastanesi, kreşi, pastanesi, gazetecileri, öğretmeni, çiftçisi, hemşiresi, kuaförü, şairi, sigorta şirketi, taksicisi başta olmak üzere Ordu'ya ekonomik, sosyal, akademik anlamda katkı yapan isimlere de özel ödüller verildi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim