Milönü esnafı; başta demiryolu projesinin yatırım programına alınması olmak üzere ilimize yapılan hizmetlerden dolayı Salim Uslu’ya teşekkür ederek, “Çorum bu dönemde büyük değişim ve gelişime uğradı, bizler de fazlasıyla bu gelişimden gerekeni aldık. AKP döneminde hizmetimize açılan Vakıfbank Şubesi’nin taşınmaması için desteğinizi bekliyoruz” dedi.
Esnafın sorunlarını dinleyen ve geçen Eylül ayında Vakıfbank Milönü Şubesi’nin taşınmasını kendisinin engellediğini hatırlatan Salim Uslu da “Belli ki size söylenmedi. Oysa bu sürecin ekonomik anlamda iyi değerlendirilmesi gerektiği de söylenmişti. Aracılar size belirtmemişler. Şimdi yeniden ilgileneceğiz. Beni bu kararın daha çok siyasi yanı ilgilendirir. Yoksa ticari faaliyetlerin yönü, yeri, miktarı bizim dışımızdadır. Umarım Milönü’nün cazibe merkezi olarak kalmasına ve Ekonomik hareketliliğe halel gelmeyecek bir çözüm bulunacaktır” şeklinde konuştu.
Milletvekili Uslu ayrıca geçen yıl yaptığı açıklamada şubenin yerinde kalacağına yönelik açıklamalar yaptığını, orada da şubenin kapanması ile taşınmasının farklı şeyler olduğunu söylediğini sözlerine ekledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim