İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, vaat edilenlerin yapılmamasının Çorum’un kaderi olduğunu söyledi.

Çorum’un kaderinin Hititler’e kadar uzandığını vurgulayan Özsaçmacı, serzenişlerinin bugüne kadarki tüm iktidara gelmiş hükümetlere olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yazılı açıklamasında , “Annita'nın Laneti kitabının yazarı, eski Hazine Müsteşarı Mahfi Eğilmez'in Çorum ekonomisine ve Hititlere olan ilgisi dolayısı ile derdimizle dertlenen, Çorum’un tanınması, kalkınması için birçok faaliyette bulunan Sayın Eğilmez’e bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Eğilmez’in Hititler üzerine çalışmalarının “Vaat edilen öküz nerede kaldı?” diye bir notu da ortaya çıkardığını hatırlatan Bekir Özsaçmacı, “Dün tabletlere yazılıyordu bugün tüm internet mecrasında açıklamaları bulabiliyorsunuz. Şimdi ben size buradan iktidarın tüm birleşenlerinin olumlu ve olumsuz Çorum hakkında beyanatlarını yazmaya kalksam sayfalarca tutacak. Ne kadar ilginç ki, her yıl aynı vaatler, her seçim dönemi aynı.

Çorum’un kaderidir vaat edilenlerin yapılmaması… Taa ki Hititler’e kadar uzanmaktadır. Bu makûs talihimiz devam etmektedir. Serzenişimiz bütün iktidarları kapsamaktadır, lakin 17 yıldır var olanlara elbette sitemimiz olacaktır.” (haber Merkezi)
 

Editör: TE Bilisim