Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Haşim Eğer, Ayhan Boyraz ve Mustafa Hekim’in de eşlik ettiği ziyarette Turhan Candan, Vakıf Şube Başkanı Nurettin Aksoy ve diğer yöneticilerle görüştü.
Kent Konseyi olarak yaptıkları bu tür ziyaretlerle kardeşliği pekiştirmek istediklerini belirten Candan, “Çorum’da hep birlikte yaşıyoruz. Aramızdaki dostluğu, sevgiyi, kardeşliği ve barışı güçlendirmemiz lâzım. Biz hem Çorum Belediyesi olarak hem de Kent Konseyi olarak bu ziyaretlerle aramızdaki kardeşliği pekiştirmek istiyoruz. Bu memleket üzerinde oynanan oyunları hep birlikte ve ortak değerlerimizle bertaraf edebiliriz. Sizleri, sevgi ve kardeşlik adına yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Çalışmalarınıza bizler de katkı vermek isteriz.” diye konuştu.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Nurettin Aksoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklara Vakıf binasını gezdirdi.
Vakıf tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Nurettin Aksoy, ziyaret sonunda Candan ve beraberindekilere lokma ikram etti.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim