Bu sene beşincisi düzenlenen davete Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, MÜSİAD Başkanı Ahmed Köksal ve 2 binin üzerinde misafir katıldı.

Şirket ortakları Mehmet Çakır ve Murat Kılıçoğlu yaptıkları açıklamada, Çorum’da seçkin konut projeleri üretmek için yola çıktıklarını belirterek, kendilerine misyon olarak ‘insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi’ hedeflediklerini kaydettiler.

Uzay Gayrimenkulü bazı benzerlerinden ayıran temel özelliklerden birisinin de projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da son derece önem vermesi ve özenli yaklaşması olduğunun altını çizen Çakır ve Kılıçoğlu, “Öte taraftan müşterilerin bir an önce evlerine yerleşmelerini sağlamak için projelerini süratle ve zamanında bitirmek; bu konuda bize duyulan güveni boşa çıkartmamak yine vazgeçilmez ilkelerimiz arasındadır. Kalite ve hizmet kadar önemli bir değer, onu uygun bir maliyet ve fiyatla sunmaktır. Bu kendimizden çok müşterilerimiz için duyduğumuz bir sorumluluk duygusudur. Açıklık, şeffaflık ve dürüstlük müşterilerimizin bize duydukları güveni doğuran en temel özelliklerimizdendir. Tüm iş ve hizmetlerimizde bunu korumak gerektiğinin bilincindeyiz” şeklinde konuştular.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim