AK Parti Sungurlu İlçe Binası toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısına Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, İlçe Koordinatörü Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İlçe Başkanı İlyas Özkan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Atalay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partinin kuruluşundan bugüne görev almış ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri katıldı.

TEKRAR BİSMİLLAH DEDİK

Toplantıda konuşan İl Başkanı Karadağ, tüm teşkilatlarla uyum içinde çalışarak Çorum'u geleceğe hazırlayacaklarını belirtti.

Ülkemizde yaşanan terör olaylarını sert dille eleştiren Karadağ, bazı ülkelerin sürekli büyüyen, güçlenen, sorunlarını çözmüş, hızla kalkınan bir Türkiye istemediğini, bu yüzden terör olaylarıyla ülkemizin ayağına çelme takılmak istendiğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyanın lideri olma yolunda hızla ilerlediğini, bu durumun bazı ülkelerin çıkarlarına ters düştüğü için Türkiye'nin karşısında tavır aldıklarını ifade eden Karadağ, AK Parti teşkilatları olarak her zaman ve her koşulda Erdoğan'ın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Karadağ, konuşmasında şu konulara değindi:

“Gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında partimizin kuruluşundan bugüne görev alan tüm teşkilat mensuplarımızı bir arada görmekten mutluluk duyuyorum. Biz 1,5 ay önce Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey’in tekzipleriyle tekrar 10 yıl sonra getirildiğimiz il başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bize verilen bu görevin önem ve sorumluluğunun bilincindeyiz. Bu yolculuğu tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla sürdürmeye devam edeceğiz. Sizlere de bunun gereği olan birlik ve beraberlik ruhunu bu toplantıda gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.

Toplantımıza başlarken şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifalar diliyorum. Birkaç gün önce İstanbul'da yaşadığımız terör saldırısında yine yüreğimiz dağlandı, yine onlarca şehit verdik. Olayda şehit olan evlatlarımızdan birisi de Sungurlulu hemşehrimiz polis memurumuz Mehmet Zengin oldu. Şehidimize buradan bir kez daha başsağlığı diliyor, ailesinin ve Türk milletinin acılarını paylaşıyorum. Milletimizin başı sağolsun, Mevlam bir daha böyle elim olaylar yaşatmasın. Şunu bir kez daha ifade ediyorum ki; bu taşeron örgütler Avrupa’daki ülkelerin maşası olarak güçlü Türkiye istemiyorlar. Artık Türkiye kabuğuna sığmıyor. Öyle bir liderimiz var ki gerçekten 14 yıl önce çıktığımız yolda dünyaya kafa tutuyor, dünya 5 ten büyük diyor Ortadoğu’yu bensiz şekillendiremezsiniz diyor, Asya’da ben de varım diyor, Avrupa Birliğine rest çekiyor, bir taraftan Çin’le görüşüyor, bir yandan Rusya’yla görüşüyor. Amerika, Avrupa’ymış bir şekilde şaşkına dönmüş durumda. Bunlar istiyorlar ki Türkiye eski günlerinde olduğu gibi güçsüz olsun, koalisyonla yönetilsin, yine İMF'ye muhtaç olsun, yine borç alsın, biz ne dersek onu yapalım istiyorlar. Bizim liderimiz diyor ki; 'Türkiye kabuğuna sığmıyor, biz bundan sonra lider olacağız' diyor, 'Osmanlı ruhu yeniden canlanıyor' diyor.

Artık Türkiye'de AK Partiliyim diyen ya da ak partili olmayan herkes şunu biliyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan dünya lideri. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye için büyük bir şans, ülkeyi kalkındıracak olan bir lider.

Sungurlu teşkilatının kurucu başkanlarından başlayıp belediye başkanlarımızdan bugün ki başkanlarımızla bir arada olması son derece beni mutlu etti. Göreve geldiğimiz günden bu yana milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla ilçe başkanlarımızla gerçekleştirilmesi gereken bütün toplantılarımızı gerçekleştirdik. Toplantılarımızı aylık olarak devam ettireceğiz. Kuruluş felsefemizi asla unutmayacağız.

Teşkilatlarımızla ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları olarak tam bir uyum içinde çalışacağız.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim