Sendikamızın bu başarısının tesadüfî olmadığını anlatan Cengiz, sendika olarak “Sadece kamu çalışanının hakkını arayacağız” diyerek hizmet mücadelesine başladıklarını ve sendikanın kurulduğu günden itibaren kendisini kamu çalışanlarına ve teşkilata adadıklarını vurguladı.
Büro Memur-Sen olarak özelde kamu çalışanlarının hakkını savunurken genelde ise ülkenin geleceği için mücadele ettiklerini belirten Erdoğan Cengiz, millete, millet iradesine ve onun değerlerine yönelik her türlü tehdide karşı durarak kesintisiz milli iradenin hakim kılındığı, özgürlüklerin en iyi şekilde yaşandığı ve herkesin eşit olduğu daha iyi yaşanabilir bir Türkiye için yoğun çaba harcadıklarını kaydetti.
Türkiye genelinde 2015 yılında 55 bin olan üye sayısını, yaklaşık 70 bine çıkarttıklarını anlatan Cengiz, her yıl düzenli olarak büyüyen sendikanın bu büyük başarısını artırarak genel yetkili sendika unvanını sürdürdüğünü ve Büro Memur-Sen bayrağını zirveye diktiğini söyledi.
Bu başarıda Çorum Büro Memur-Sen’in de büyük payı bulunduğunu dile getiren Cengiz, Büro Memur Sen’in iş kolunda Çorum da da bütün kurumlarda yetkili sendika olduğunu vurguladı.
Sorumluluklarının farkında olduklarını belirten ve sendikal anlayışın ne kadar farklı ve hizmete yönelik olduğunu üyeler kadar kamuoyunun da takdir ettiğini belirten Cengiz, “Büro Memur-Sen olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da pek çok kurumda hizmet vermeye çalıştığımız üyelerimizin haklarının elde edilmesi ve korunması için meşru her türlü girişimin içerisinde olacağız.
Yetkili sendika olmanın gururu tüm üyelerimize aittir. Yetkili Sendika oluşumuzun tüm üyelerimize ve kamu çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ediyor ve kamu çalışanlarını Büro Memur-Sen çatısı altında hizmet eksenli sendikacılık yapmaya davet ediyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim