Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, odanın birçok projesi bulunduğunu belirterek, amaçlarının üyelere en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Şahin, “Üyelerimize ne yapsak azdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför ve nakliyeci esnafımızın yararına olacak her türlü projeye imza atacağız” dedi.

“ODANIN ASIL SAHİBİ ÜYELER”

Üyelerin odanın sahibi olduklarının altını çizen Tahsin Şahin, “Bu odaya üye olurken odanın sahibi olduğunuzu iyi biliniz. Buraya verdiğiniz her kuruş aidatın karşılığında sizden hizmet istiyorum düşüncesi ile hareket edin. Bizleri sorgulayın. Eksikliklerimiz için bizleri uyarın. Çünkü iyi bir oda olmanın yolu bu tür istekler ve taleplere cevap vermekten geçer” diye konuştu.

“HİZMET ÇITAMIZI YÜKSELTTİK”

Oda üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini ve gelen talepleri değerlendirdiklerini belirten Tahsin Şahin, şoför esnafına verilen sözleri tuttuklarını söyledi. Şahin "Göreve geldikten kısa bir süre sonra Türkiye’nin en modern Kamyoncular Garajı ve Nakliyatçılar Sitesi’ne taşındık. Oda merkezini baştan aşağı yeniledik. Odamıza yeni bir hizmet aracı ve çeşitli ekipmanlar kazandırdık” dedi. Başkanlığa seçildiği günden itibaren başlattıkları değişim hareketi ile üyelere yönelik en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten Tahsin Şahin, odanın hizmet çıtasını yükselttiklerini kaydetti.

TÜM SORUNLARA YAKIN TAKİP

“Şoför ve nakliyeci esnafımızın sorunları ile ilgilenmek bizim için kutsal bir görev” diyen Şahin, çalışmaların daha verimli devam edeceğini ve odanın çok daha iyi yerlere geleceğine dikkat çekti. Şahin, “Atatürk’ün "Türk Şoförü en asil duygunun insanıdır " vecizesi hizmet anlayışımıza ışık tutmakta olup şoför esnafımıza yakışanın en iyisini yapmayı bizlere görev bildirmiştir” dedi.

BİRLEŞTİRİCİ VE SORUN ÇÖZÜCÜ

Tahsin Şahin, açıklamasında şunları söyledi:

“Odamızın 60 yılı aşan köklü mazisine layık bir yönetim anlayışıyla tüm üyelerimize hitap eden birleştirici ve sorun çözücü çalışmalarla sizleri en iyi şekilde temsil etmek için 21 Ocak’ta yapılacak Olağan Genel Kurulumuzda üyelerimizin desteği ile tekrar görevimizin başında olacağız. Şeffaf, ayakları yere basan, üyelerimizin menfaatini düşünen, çalışkan ve üretken bir vizyonla başlattığımız ve planladığımız projeleri yeni dönemde de hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bizlere olan güveninizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada asla boşa çıkarmayacağız. Bizler laf değil icraat yapmak için bu yola çıktık. Cemiyetimizin üyelerine en iyi hizmeti vermek adına hep el birliği yaptık. Bizleri bu göreve layık gören herkese hizmetlerimizle yine teşekkür edeceğiz. Desteğinizi ve güveninizi her zaman hissetmek temennisiyle saygılarımı sunuyor, tüm esnafımız için sağlık, mutluluk ve bereket diliyorum.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim