Çorum Baro Başkanı Altan Akpınar’a veda ziyaretinde bulunan İl Jandarma Komutanı Üstündağ, devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek makamların gelip geçici olduğunu önemli olanın millete hizmet olduğunu söyledi. Çorum’da güzel günler geçirdiğini ifade eden Üstündağ veda edecek olmanın ise hüznünü yaşadığını söyledi.

Albay Üstündağ’ın görev süresinde Çorum’a önemli hizmetleri olduğunu, hoş bir seda bıraktığını dile getiren ve nazik ziyareti için teşekkür eden Baro Başkanı Akpınar ise yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

İlimizden tayini çıkan bir diğer isim olan Başsavcı Vekili Üzeyir Karakülah da Baro’ya veda ziyaretinde bulundu.

Akpınar ilimize hizmetleri için teşekkür ettiği Başsavcı Vekili Üzeyir Karakülah ve Hakim eşi Arzu Karakülah’a bundan sonraki hayatlarında başarı diledi. Akpınar ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından şu görüşü paylaştı: “ Adliyeler avukatların evi, ofisi gibidir... Meslek hayatımız ofis, adliye arasında geçer. Bizim hayatımız adliyede geçerken o adliyeden de nice hakimler, savcılar geçer... Önemli olan giderken hoş bir sada bırakabilmektir. Çorum' dan Ankara' ya tayini çıkan Başsavcı vekilimiz Üzeyir Karakülah ve saygıdeğer eşi hakim hanım Arzu Karakülah hoş sadalarla ayrılıyorlar Çorum dan... Sayın Başsavcıma ve hakim hanıma bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum...”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim