AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Peker, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Uslu'yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar, "Bugün bizlere verdiğiniz 3 milyon TL’lik hibe ödenek ile bir çok köyümüze hizmet götürme imkanı sağladınız teşekkür ederiz” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Bizlerden her zaman destek oldunuz olmaya da devam ediyorsunuz. Son günlerde yaşanan yağışlarda zarar gören bölgelerdeki çiftçilerimizle ilgili takibinizi ve desteğinizi görüyoruz. İlgililerle görüşerek bizlerin yanında olmaya devam ediyorsunuz. Teşekkür ediyoruz” dedi.

UĞURLUDAĞ VE BOĞAZKALE HEYETLERİNDEN USLU’YA TEBRİK

AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Meteoğlu, Belediye Meclis Üyesi Gürbüz Özer, Çorum Milletvekili Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Ziyarette belediye ve ilçe başkanları ilçelerine yeni kazandırılan arazözler ve yapılan çalışmalardan dolayı Uslu’ya ayrıca teşekkür ettiler. (HaberMerkezi)

Editör: TE Bilisim