AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde Sivil Toplum Örgütleri ve Siyaset Bilimi Doktora öğrencisi olan Aykut Öztürk’ü makamında ağırlayarak yardımcı oldu. ABD’de öğrenci olan Öztürk, Milletvekili Uslu’yu ziyaret ederek hazırladığı tez için bilgi aldı. Salim Uslu, Öztürk’e sendikal geçmişi hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Uslu ayrıca Fransa’da yaşayan hemşehrimiz İnşaat Mühendisi Aziz Şahin ve Ak Parti Berlin Seçim Kurulu Başkanı Hasan Ürkmez’i de makamında ağırladı. Aziz Şahin ve Hasan Ürkmez’le bir süre sohbet eden Milletvekili Uslu ayrıca 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi sırasında bombalanan TBMM’yi gezdirerek bilgi verdi. Salim Uslu bu gezilerde Şahin ve Ürkmez’e “Darbeye arka çıkan Avrupa kendi değerleri ile çelişti” diye konuştu.

Öte yandan Milletvekili Uslu yurt içinden de bazı misafirlerini ağırladı. Memur-Sen kurucusu Mehmet Akif İnan’ın kardeşi Mustafa İnan ile birarayla gelen Uslu, eski günleri yad etti. Ayrıca Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da Uslu’yu ziyaret etti. Uslu ile sendika yöneticileri çalışma hayatına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve beraberindeki heyet de Milletvekili Uslu’yu ziyaret etti. Ziyarette hazır bulunan İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’a da ilçenin yeni mahsulü olan pirinç hediye eden Başkan Karataş, bugün Osmancık’ta yapılacak açılış törenine de davet etti. Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’in Milletvekili Uslu’yu ziyaretinde ilimizde yapılan çalışmalar ele alındı.

Uslu Fransa ve Almanya’dan gelen konuklarına Gazi Meclis’i gezdirdi.

Uslu, ABD’den gelen öğrenciye tezi için destek oldu.

Sendikacılar ve Mustafa İnan da Uslu ile görüştü.

Uslu’yu ziyaret eden Osmancık Belediye Başkanı Karataş, yeni mahsul pirinç hediye ederek bugün yapılacak açılışa davet etti. Ziyarette Nükhet Hotar da hazır bulundu. Uslu ayrıca Haşim Eğer ile de görüştü.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim