Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çorum’un Kargı ilçesinde toplu açılışı yapılacak olan yatırımlar için düzenlenen törene katılmak için ilçeye gelecek olan Salim Uslu’nun ziyareti öncesinde MHP ilçe başkanlığı binasına asılan ’Teşekkür ederiz. Adliyemiz kapanacak ama TOKİ’miz olacak, Öğretmen Lisemiz gitti ama çöp konteynerlerimiz var. Kargı Lisesi kapandı ama hayvan pazarımız var. Askerlik Şubemiz kapandı ama hurda araç filomuz var. Sosyal Bilimler Lisesi açılacak ama kim bilir ne zaman? Kargı sizinle Küçülüyor’’ pankartına Uslu Kargı’dan cevap verdi.

YATIRIMLARI KÜÇÜMSEYENLER GÖZ DOKTORUNA GÖRÜNSÜN
Toplu açılış töreninde konuşan Uslu, Kapalı Spor salonun toplam bedeli 4.5 milyon lira. Hani orada birisi afiş asmış, ‘Kargı sayenizde küçülüyor teşekkür ederiz’ diye. Eğer ki Kargı sayemizde küçülüyorsa 4.5 milyon liralık tesis ilçeye hayırlı olsun. 556 bin liralık çim saha Kargı’yı küçültmeye devam ediyorsa biz Kargı’yı küçültmeye devam edeceğiz. Ama bence muhtemelen onların gözlük camları, yapılan hizmetleri küçük gösteriyor. Kargı devlet hastanemizde Ağustos ayında yeni hastanemiz bitmiş olacak. Oradaki göz doktoruna muayene olurlarsa, Kargı’nın büyüyüp küçüldüğünü herhalde bir göz doktoru tavsiye edebilir. Bakın akıl doktorunu tavsiye etmiyorum göz doktorunu tavsiye ediyorum. Ama eğer ki son yapacağımız 275 konutluk TOKİ projemizi de gören adam hala Kargı küçülüyor diyorsa ben onun bu sefer gözlerinden değil aklından şüphe ederim’’ dedi.

ONLAR SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİ DÜŞÜNE DURSUN, BİZ KARGI’YA FEN LİSESİ’Nİ AÇIYORUZ’
Yalancının mumu yatsıya kadar bile sürmedi diyen Uslu, "Sabah adliye binamız kapanacak diye yazmışlar, şimdi gidin bakın silmişler. Yalancının mumu yatsıya bile kalmadı öğlen namazında söndü. Çünkü çok fazla attıklarını görmüşler. Başka ne diyorlar TOKİ’miz olacak. Evet adliyemizde kalacak TOKİ’mizde olacak. Sonra demişler ki, Sosyal Bilimler Lisesi ne zaman açılacak? Sen Sosyal Bilimler Lisesi’ni bekleye dur kardeşim. Biz Kargı’ya Fen Lisesi açacağız, hayırlı uğurlu olsun. Biz acaba Sosyal Bilimler Lisesi açabilir miyiz diye konuşuyorduk kendi aramızda, bugün Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ile görüştüm. Sizlere selamları, sevgileri var birde hediyeleri var. Kargı’ya bir Fen Lisesi açılması için talimat verdi, çalışmaları başlattı’’ dedi.
Pankartta ‘Kargı’yı küçülttüğünüz için teşekkür ediyoruz’ diyorlar diyen Uslu, "Bende onlara teşekkür ediyorum. Kargı’ya onların akıl sağlığının yerinde olup olmadığını anlamak için fırsat verdiler. Bana bunları açıklamak için fırsat verdiler. Bunların iş yapmak yerine, yapılan yada yapılmayanları eleştirmekten öte hiç bir şeylerinin olmadığını Kargı görmüş oldu’’ ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim