Geçtiğimiz günlerde yapılan 3. olağan kongrede MÜSİAD Şube Başkanı olarak seçilen Orhan Coşkun'a çalışmalarında başarılar dileyen eski Milletvekili Uslu; “MÜSİAD, ülkenin kalkınmasında önemli bir rolü olan sivil toplum kuruluşlarından biri olması münasebetiyle her zaman önemsediğim bir kuruluş olmuştur. Son yapılan kongrede Başkanlık görevine seçilen Orhan Coşkun'u ve yönetim kurulunu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise yaptığı konuşmada “'MÜSİAD Çorum Şubesi bu zamana kadar her daim başarılı işlere imza atmış bir kuruluşumuzdur. Orhan Coşkun ve yönetimini kutluyorum. MÜSİAD'ın Çorum'a vermiş olduğu katkılara devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur” diye konuştu.

MÜSİAD Şube Başkanı Coşkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu görüşlere yer verdi: “Bizleri bu görevde yalnız bırakmayan ve her zaman MÜSİAD'ın çalışmalarında yanımızda olan vekilimize ve Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür ediyoruz. Sayın Aşgın'a çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz”

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim