Yalova’nın Termal ilçesinde bulunan TBMM Sosyal Tesisleri tamamlanarak törenle hizmete girdi. Törene TBMM Başkanı Kahraman ile birlikte TBMM Meclis İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Yıldız, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik ve çok sayıda davetli katıldı.

2 bin 850 metre kare kapalı alana sahip olan ve 26 odalı bir bina ve 130 kişilik restoran olmak üzere 2 bloktan oluşan tesisin açılış konuşmasını Yalova Valisi Tuğba Yılmaz yaptı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman ise ülkenin ger geçen gün ilerlediğine ve geliştiğine vurgu yaptı. Tesislerle ilgili bilgi veren Milletvekili Uslu da Roma ve Bizans dönemlerine dayanan Yalova Termal Tesisleri’nde restoran, kaplıca havuzu, spor tesisleri, dinlenme ve toplantı salonu, kütüphane ve sosyal yaşam alanları bulunduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra tesisin kurdelesini kesen Kahraman tesisi gezerek bilgiler aldı. İçeride sosyal tesis çalışanları ile de fotoğraf çektiren Kahraman, tesiste hizmet anlayışının da geliştiğine vurgu yaptı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim