TBMM Tören Salonu'nda gerçekleşen resepsiyona, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, YSK Başkanı Sadi Güven, bazı Bakanlar Kurulu üyeleri, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, milletvekilleri, bürokratlar, kuvvet komutanları, yabancı misyon temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Meclis Başkanı Kahraman, konukları tören salonunda tek tek karşıladı. Meclis Başkanı Kahraman'a resepsiyonda kızı Emine Kahraman eşlik etti.

Kahraman, Genel Kurul toplantısı sonrasında odasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin katıldığı görüşmeye davet edilmesi konusunda iletişim aksaklığı yaşanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu resepsiyona gelişinde öperek karşıladı. Kahraman, Kılıçdaroğlu ile kısa süre sohbet de etti.

TBMM Başkanı Kahraman ile salonu dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile selamlaştı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim