Açılışta bir konuşma yapan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Açılışını yaptığımız bu derneğimizin; siyasi, kültürel, mezhepsel aidiyetlerimize bakmaksızın bir arada, birlikte sinerji oluşturacağımıza ve Çorumlular için hayırlı hizmetlere vesile olacağına yürekten inanıyorum. Gelecek ay açılması planlanan Altınpark Çorum Evi müjdesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Asım Balcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Önemli günlerden geçildiğini belirten Uslu, Türkiye’nin bekası, bayrağımızın gönderde özgürce dalgalanması hepimizin bu bayrak altında başı göklere değecek kadar hür bir şekilde yaşaması tek amacımızdır. Bu hafta Meclis’te “Takke Düşecek Kel Görünecek” kim teröre destek veriyorsa, silaha şiddete sırtını dayamış ise bunun hesabını verecek. Parlak nutuklara karşı karnımız tok. Önümüzdeki günlerde göreceğiz kim teröre arka çıkıyor, destek veriyor, dokunulmazlığa hayır ya da evet diyor bunları göreceğiz. Terörün üzerine sonuna kadar gitmeye kararlıyız. Terörü kazıyacağız. Teröre moral veren parlamentoda da sözüm ona siyaset yapanlara da bu aziz millet haddini bildirecektir” dedi.
Çorum’da yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Uslu, Çorum’da hizmetler yürüyor. 14 yılda 14 Milyar TL’lık yatırım yapıldı ve şimdi Çorum’umuza Hızlı Trenle Yük Treni gidecek inşallah. Çorum gelişiyor, kalkınıyor. Ankara’da sizler iyi ve mutlu bir gelecek kurmanın huzurlu yaşamanın ve geleceğimiz çocuklarımıza nitelikli işgücü hazırlamanın çarelerine ve çabalarına bakın. Bu konuda bize iş düşüyorsa elbette boynumuzun borcudur” dedi.
Uslu, açılışın ardından Dernek Başkanı ve Yönetimini tebrik ederek Ankara’da yaşayan Çorumlularla sohbet etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim