Altındağ Hamamönü'nde Sivil Dayanışma Platformu Ankara Ofisi'nin açılış törenine düzenlendi.
Açılış törenine, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu,  AK Parti milletvekilleri, Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Arslan, Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu ve davetliler katıldı.
Başbakan Binali Yıldırım, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yönetme erkini millet seçtiklerine verir ama milletin seçtikleri de milletin dediklerinin dışında hareket ederse, uyarı görevini de millet yine çeşitli mekanizmalarla yapmaya devam eder. Sivil toplum örgütlerinin ana amaçlarından birisi de budur" dedi.
İstişareye önem verdiklerini belirten Başbakan Yıldırım, "Sivil toplum örgütlerini AK Parti iktidarında hep destekledik, onlara hep alan açtık. 'Ülkeyi tek başımıza kafamıza göre yönetiriz.' demedik. Ortak aklı en öncelikli konu olarak hep gündemde tuttuk. Akıl akıldan üstün dedik, danıştık ama kararı biz verdik.” ifadesini kullandı. (Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim