Çanakkale Zaferi'nin 101.yılı törenleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Milletvekilleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

USLU, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
Törenlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre görüşen Uslu, “Çanakkale'de verilen mücadele, birlik ve beraberliğimize, bin yıllık kardeşliğimize hiçbir gücün zarar veremeyeceğinin en açık kanıtıdır. Çanakkale, tarihimize altın harflerle yazılan zafer, istiklalimizin ve istikbalimizin de bir manifestosudur. Bu zafere, emanete yakışır bir şekilde ülkemize liderimiz, kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hizmete devam ediyoruz. Her türlü oynanan oyunlara, engellemelere rağmen dik duruşuyla ülkemizi yücelten, liderimizin yol arkadaşı olmak, onunla aynı safı paylaşmak bizler için onur ve gurur kaynağıdır. Rabbim hizmet neferlerinin muvaffakiyetlerini daim kılsın” dedi.
Uslu ayrıca Ak Parti Çan İlçe Teşkilatı ile Çanakkale Öz Orman-İş Sendikası’nı ziyaret etti. Öz Orman-İş Sendikası’nı ziyaretinde sendika yöneticileri ve orman işçileriyle çalışma hayatına dair istişarelerde bulundu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim