Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Ziraat Odası ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Milletvekilliği için Ankara’dan mı aday olacaksınız” sorusunun yöneltilmesi üzerine Uslu, söylentilere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.
Uslu, “Ankara’dan aday olacağımı söyleyenler, hasta olduğumu ve siyasetten çekileceğimi iddia edenler var. Bunlar atıp tutuyorlar. 7 Haziran’a kadar Çorum’un vekiliyim. Kaderimiz burada yazıldıysa burada kalırız. 7 Haziran’a kadar çok zamanımız var. Biz teşkilat terbiyesi aldık. Bizde görev istenmez verilir. Nerede görev verilirse orada kalırız. Milletvekili olmak bizim açımızdan önemli bir kazanım değil. Önemli olan hizmettir. Parti büyüklerimiz ne karar verirse ona karar kılarız” dedi.
Kamuoyunda bu tür söylentilerin bilerek ve isteyerek çıkartıldığını söyleyen Uslu, “Kimse doğmamış bebeğe don biçmesin. Ahkâm kesmek kimsenin haddine değil. Söylentilere itibar etmiyorum. Millet iradesine saygı göstermek durumundayız” diye konuştu.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim