Milletvekili Salim Uslu ilk olarak Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ın oğlu Alptekin’in Yeşim Altınışık’la dünyaevine girdiği Ankara’daki düğüne katıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehlih Gökçek’in kıydığı nikâh töreninde Uslu, milletvekili arkadaşları Ahmet Gündoğdu, Beşir Atalay, Emrullah İşler ve Jülide Sarıeroğlu ile birlikte şahit koltuğuna oturdu.
Ardından Uslu, Ankara Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır’ın oğlu Ahmet Talha ile Büşra Sucugil’in nikâh şahitliğini üstlendi. Yine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikâh töreninde Uslu bu kez AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, bir diğer Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve 23. Dönem Çorum Milletvekili Agah Kafkas ile birlikte şahitlik yaptı.
Milletvekili Uslu daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu’nun kardeşi Sadullah’ın düğününde boy gösterdi.
Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol’un kıydığı nikâhta Uslu’nun yanında şahit olarak Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Amasya 24. Dönem Milletvekili Avni Erdemir ve AKP Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ oturdu.
Öte yandan Milletvekili Salim Uslu, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde Ankara Keçiören Polis Karakolu önünde gazi olan İskilipli Eşref Çelik ve Kardelen Etli’nin kına merasimine katılarak genç çifti tebrik etti.






Recep SERBES)
 
Editör: TE Bilisim