İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü “Sungurlu’nun Değerleri Gençlerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında Larton Ambalaj Genel Müdürü Levent Öztekin, Sunguroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Türkiye’de meslek eğitiminin önemini vurgulayan işadamı Levent Öztekin, öğrencilere bu okulda okudukları için şanslı olduklarını söyledi. Özellikle sevdikleri işleri yapmaları konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Öztekin, “Ülke olarak üretmeye ve yeni sistemler geliştirmeye mecburuz. Bu noktada sizler ülkemizin geleceği olacak ve mesleki anlamda sisteme yenilikler katacaksınız’’ dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, “Projemizde ilçemizin yetiştirdiği önemli şahsiyetleri ilçemize davet ederek rol model olmalarını, öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Programın ardından Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Larton Ambalaj Genel Müdürü Levent Öztekin’e çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim