Yrd. Doç.Dr.Ramazan Kurtoğlu, batının projelerini anlamak için öncelikle Yahudi ve Hristiyan düşüncesini bilmek gerektiğini belirterek, Araplardan para bakımından kimsenin destek beklememesi gerektiğini Arapların parasını Yahudi bankerlerin yönettiğini kaydetti.
Hitit Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve Hitit Üniversitesi Deneysel Tüketici Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Küresel Para Savaşları konulu konferans Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Konferansa Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Konuşmasına birlik beraberlik çağrısı yaparak başlayan Yrd. Doç.Dr.Ramazan Kurtoğlu, düşüncesinden ya da ırkından dolayı ayrımcılık yapmak yerine bir olmanın, diri olmanın zamanı olduğunu kaydetti.
Siyaset ve ekonominin laboratuarının tarih olduğunu ve kimsenin tarih şuursuzluğu tehlikesine düşmemesi gerektiğini ifade eden Kurtoğlu, tarihe bakıldığında cephede yenilmeyen Türk milletinin para oyunları ile yenildiğinin görüldüğünü dile getirdi. Batı ülkelerinin projelerini anlayabilmek için öncelikle Yahudi ve Hristiyan düşüncesini bilmek gerektiğine dikkat çeken Yrd. Doç.Dr.Ramazan Kurtoğlu, batının yok etmek istediği milletlerin içerisine içi boşaltılmış muhafazakarlık empoze ettiğini, insanların düşünmemesini sağladığını vurguladı.

“İNTERNET VE TV EN BÜYÜK TEHLİKE”
İnsanların teknolojinin gelişmesi ile birlikte internet ve TV’den bilgi aldıklarını zannettiklerini ancak oradan verilen bilginin dünyada 7 ailenin elinden geçtiğini, onların istediklerinin yayınlandığını ifade eden Yrd. Doç.Dr. Kurtoğlu, “Ana beni eversene türü programlarla insanların akılları ile dalga geçiyorlar. Dinimizin ilk emri okuyken okumayan bir toplum haline geldik. İslam’ın diğer ayetleri ise akla ithaf etmiştir. Orada genelde düşünmez misiniz diye vurgular yapılmıştır. Okuyup, aklınızı kullanıp teknoloji üretmezseniz sizi parayla kevgire çevirirler. İŞİD gönderirler PKK gönderirler. Osmanlı da bu şekilde parçalandı” dedi.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir düşüncesi varken insanların 50 yıldır başörtüsünü tartıştığını anlatan Kurtoğlu, “Kadın aç olduktan sonra başı açık olsa ne olmasa ne. Bırakın insanlar istediği gibi inancını yaşasın” şeklinde konuştu.
Suudi Arabistan dahil Arap ülkelerinin parasının Yahudi bankerler tarafından yönetildiğini söyleyen Yrd. Doç.Dr. Kurtoğlu, Araplardan parasal açıdan kimsenin destek beklememesi gerektiğini kaydetti.

“ALTIN VE GÜMÜŞ DEĞER KAZANACAK”
Paranın yönetilebildiğini ancak ihtiyaç nedeniyle değerli madenlerin değer kazanabildiğini söyleyen Yrd. Doç.Dr. Kurtoğlu, birkaç yıl sonra altın ve gümüşün değer kazanacağını vurguladı.
Maglev trenlerin yapımının hızlandığını ve saatte 1000 km hız yapabilecek teknolojilerin geliştirildiğini söyleyen Yrd. Doç.Dr. Ramazan Kurtoğlu, bu araçların yapımında manyetik olmayan metaller kullanıldığını ayrıca bu metallerin teknolojik aletler yapımında da kullanıldığını ifade ederek yakın zamanda altın ve gümüşün büyük değer kazanacağını belirtti. Bu maglev trenlerinin yakıtının da hidrojen ve bordan oluştuğunu belirten Kurtoğlu, Bor mineralinin büyük bölümünün Türkiye’de yer aldığını dikkatli olunmazsa Türkiye’nin de orta doğuya dönebileceğini söyledi.
Ülkelerin insanların üretmemesini ancak tüketimin desteklenmesi ile birlikte çöküşe uğrayabileceğini dile getiren Yrd. Doç.Dr. Kurtoğlu, Yunanistan örneğinde olduğu gibi Türkiye’de de çalışmadan harcama alışkanlığının artırılmaya çalışıldığını, üretmeden harcamanın sonunun ise çöküşe ülkeyi felakete sürükleyeceğini anlattı.


Yrd. Doç.Dr.Ramazan Kurtoğlu

(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim