Meltem Danışman Çınar’ın sorularını yanıtlayan Tüfekçi, Türkiye’nin en genç il başkanı olarak katıldığı ilk canlı yayında partisinin görüşlerini aktardı.

Tüfekçi, halkla iç içe bir parti yöneticisi olduğunu belirterek, “Sokaktaki gençlerin ağabeyi, büyüklerinde kardeşiyim. Halkın içinden birisi olarak, insanın ağabeyine yada kardeşine ulaşması zor değildir” dedi.

“ÜRETİM EKONOMİSİNE GEÇMEDEN KRİZ AŞILAMAZ”

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, ülkemizin ekonomik anlamda zor bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek “ Bir ülke tarlada, fabrikada, bilim ve sanatta üretirse ancak güçlü olur. Bunun için planlama ve teşvik gerekir. Üretimi önceleyen bir planlama ve teşvik politikası yaşama geçmeden krizden kurtulamayız” dedi.

Ülkemizin bilinçli bir politikayla üretimden koparıldığını kaydeden Tüfekçi, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Üretime ihtiyacımız var. Rantiye sınıfını değil, üretici kesimi baş tacı yapmalıyız. Üretimden koparılan bir Türkiye kırılgan bir ekonomi olmak zorundadır. Dolayısıyla bu konuda ülkeyi yönetenlerin oturup sağlıklı ve tutarlı politika oluşturmaları gerekiyor”.

Editör: TE Bilisim