Gülabibey Mahallesi Ekin Caddesi No: 72/A adresinde faaliyet gösterecek olan işyerinin açılış törenine Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Özcan, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakar, Merkez İlçe Sekreteri Saadet Aydoğdu, çok sayıda esnaf ve davetli katıldı.

İşyerinin açılışını Belediye Başkanı Turhan Candan ve diğer yetkililer yaparken, açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu. Ayrıca açılışa katılan Mamaklı Caner birbirinden güzel türküleriyle davetlileri eğlendirdi.

Açılışa katılanlara teşekkür eden işletme sahibi Uysal Öztürk, Buğram Gayrimenkul olarak Çorum’un her bölgesinde, hatta ilçelerde gayrimenkul alım-satım hizmetleri verdiklerini vurguladı.

İstanbul’da başladığı gayrimenkul sektöründe 11 yıldır çeşitli yerlerde çalışarak edindiği bilgi ve tecrübeleri ile bu işyerini açtıklarını söyleyen Uysal Öztürk, bir dönem Ali Ağaoğlu için satış danışmanlığı da yaptığını, sektörde önümüzdeki dönemde arsa alım satımı ve inşaat hizmetleri de vermeye başlayacaklarını kaydetti.

Kendisinin ayrıca yıllardır müzisyen olarak müzik sektöründe yer aldığını belirterek Busem Müzik Organizasyon olarak tüm organizasyonlarda sanatçı, oryantal, cihaz temin ettiklerini, ünlü müzik firması Seyhan Müzik ile anlaştıklarını bölgedeki etkinliklere İrem Derici, Demet Akalın, Cengiz Kurtoğlu, Latif Doğan, Hakkı Bulut, Yusuf Harputlu, Dilber Ay, Mustafa Ceceli, Oryantal Didem, Oryantal Alev, Mamaklı Caner, Ankaralı Ayşe, Ankaralı Yasin, Ankaralı Turgut gibi isimleri Çorumlularla buluşturacaklarını dile getirdi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim