ÇFK'nın Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlediği "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi" devam ediyor. Kursiyerler, hafta sonları düzenlenen ders ve saha çalışmaları ile fotoğraf çekimi ve fotoğraf makinesi kullanımı konusunda eğitim alıyor.
Fotoğraf sanatçısı Altan Özeskici tarafından verilen kurs kapsamında katılımcılar, meslek alanında uzmanlaşmış fotoğrafçılarla da bir araya gelerek, tecrübe paylaşımında bulunuyor. Türkiye'nin tanınmış foto muhabirlerinden Mustafa Abadan da, bu kapsamda ÇFK'nın davetlisi olarak hafta sonu Çorum'a gelecek.
2 Ağustos Pazar günü Saat:12.00'da Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği konferans salonunda kursiyerler ve fotoğraf severler ile buluşacak olan Abadan, yaklaşık 35 yıldır sürdürdüğü meslek hayatındaki izlenim ve tecrübelerini paylaşacak.
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Bill Clinton’un Oval Ofis’te Türkiye Başbakanı Bülent Ecevit’i konuk ederken çektiği fotoğrafı dünya gündemine çıktı. Beyaz Saray bu fotoğrafla ilgili bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Mustafa Abadan’ın bu fotoğrafı Türkiye’de de tartışmalara neden oldu.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim