Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.
Rektör Alkan, "Teknokent, Merkez Laboratuar, Meslek Yüksekokulu 1. Etap ve Alaca Meslek Yüksekokulu binalarımızın inşaatları kısa sayılabilecek bir süre içerisinde tamamlandı. Yaklaşık üç ay önce temeli atılan ve halen 4 büyük inşaatın yapıldığı kuzey kampüsümüz de ilerliyor. Sadece merkezde değil ilçelerimizde de inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nun bu senenin sonunda tamamlanarak hizmete girmesini hedefliyoruz. Üniversitemize vermiş olduğunuz destek ve katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.
Salim Uslu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizin gelişimine büyük katkı sunacağına inandığımız ve açılışı yapılacak olan Teknokent, Merkez Laboratuarı, Meslek Yüksekokulu 1. Etap ve Alaca Meslek Yüksekokulu binalarımızın teslim edilecek olması memnuniyet verici gelişmelerdir. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın katılımıyla açılışlarını yapmak için gerekli girişimlerde bulunduk. Her alanda yapacağınız çalışmalarda desteğimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim