Misafirhanede, 12 adet çift yataklı standart, 2 adet süit ve 1 adet çift yataklı engelli odası bulunuyor.
Üniversite misafirhanesinden, tüm kamu personeli, Üniversite bünyesinde çalışan veya emekli olan personel ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları, Üniversite’nin eğitim-araştırma faaliyetlerine katılmak veya resmi temaslarda bulunmak üzere kısa süreli olarak gelen araştırmacılar, yabancı uyruklu öğretim elemanları, misafirler ve ziyaretçiler ile Rektörlük tarafından uygun görülen diğer ziyaretçiler yararlanabilecekler.
Misafirhaneyi gezen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, alt yapısı tamamlanan Meslek Yüksekokulu’nun kampüs haline geldiğini ve Üniversite’nin ilimize örnek bir yapılanma içerisinde olduğunu belirterek, uluslararası standartlara uygun olarak yapılan modern binaların ülkeye, Çorum’a ve bölgeye büyük katkılar sağlayacağının altını çizdi.
Çorum’un gelişiminde ve kalkınmasında Hitit Üniversitesi’nin önemli bir rol oynadığını da belirten Rektör Alkan, “Üniversitemizi ve ilimizi ziyaret eden misafirlerimizi, büyük bir rahatlık içerisinde ağırlayabileceğimiz, oldukça modern bir düzeyde tasarlanan odalara sahip olan misafirhanemizi hizmete açmış bulunuyoruz. Toplumun her kesimine hitap eden, şehirle bütünleşmiş bir üniversite olarak, Çorum’a katkı sağlayabiliyor olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duymaktayız.” dedi.











(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim