Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ederek, Çorum’da yapılacak olan 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası ile ilgili hazırlık çalışmaları hakkında bilgi veren Rektör Alkan, Çorum ve Üniversite olarak şampiyonaya hazır olduklarını, şehre büyük yarar sağlayacak bu organizasyonun başarılı geçmesi için gayret içerisinde olduklarını söyledi.
Alkan, “Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle iyi bir şekilde koordine edilerek önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bu başarılı çalışmada sizlerin her zaman destekleri bizimle oldu. Teşekkür ederiz. Ayrıca 2016-2017eğitim öğretim yılında öğrenci sayımız 17 binin üzerine çıkmış olacak ve yeni eğitim yılımızın açılışında sizleri de aramızda görmek istiyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyet duyduğunu belirten Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, her geçen gün daha da büyümekte olan üniversite için bugüne değin olduğu gibi bundan sonra da ellerinden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını belirterek, üniversiteye şampiyonada başarılar diledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim