Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Çorum’da bir dizi temaslarda bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile birlikte bazı okulları ziyaret eden Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu, Çorum’da yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle bir araya gelerek görüşlerini dinleyen Çolakoğlu, öğrencilerle de sohbet etme fırsatı buldu.

Okul ziyaretleri sonrasında Çorum Müzesi’ni de gezen Çolakoğlu, gördüğü ilgi ve yürütülen çalışmalardan dolayı İl Millî Eğitim Müdürü Büyük’e teşekkür etti.

ALKAN’A ZİYARET

MEB Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu son olarak Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile birçok ortak projeye imza attıklarını ve işbirliğinin artarak devam edeceğini belirterek, Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Çolakoğlu ise üniversitelerle yapılan işbirliklerini çok önemsediklerini belirterek, ortak projeler yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim