Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi'nin projelerine Çorum Belediyesi'nin büyük destek verdiğini söyledi.

Alkan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek, bu nedenle teşekkürlerini ifade etti.

Hitit Üniversitesi ile birlikte Çorum’u geliştirmek ve daha güzel noktalara getirmek için yoğun çaba içinde olduklarını belirten Külcü de, “Çorum İçin Projem Var" organizasyonuna Çorum’la ilgili güzel projeler geldiğini ifade ederek, “12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’na da Çorum Belediyesi olarak önemli katkılar sağladık. Bu zamana kadar olduğu gibi inşallah 2017 Avrupa Futsal Şampiyonasında da üniversitemize verdiğimiz desteklerimiz devam edecek” dedi.

İSTANBUL’DAN SONRA ÇORUM

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan da üniversite-belediye birlikteliğinin en güzel örneklerinin Çorum’da yaşandığını söyledi. "Çorum İçin Projem Var" projesini Türkiye'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sonra Çorum Belediyesi’nin uyguladığını kaydeden Rektör Alkan, “2017 yılında 11.’si gerçekleştirilecek olan Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonası’na da  Belediyemizin önemli destekleri olacağına yürekten inanıyorum. “ diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim