Dünya Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonası’na vermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Güle’e teşekkür eden Hitit Üniversitesi BESYO Müdürü Faruk Yamaner, şampiyonaya verilen destekle birlikte aynı zamanda çok güzel bir belediye- üniversite iş birliğinin sergilendiğini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Müsabaka süresince ilimize gelen konukları Çorum’a yakışır bir misafirperverlikle karşılayarak Çorum’dan hoşnut ayrılmalarını sağlayacağız. İnşallah güzel bir organizasyon olacak, hepiniz şehrimize hoş geldiniz.” dedi.
Ziyarette Uluslararası Güreş Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Rodica Yakşi, Uluslararsı Üniversite Sporları Federasyonu(FISU) Asbaşkanı Leopold Senghor, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu(TÜSF) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, FISU Güreş Teknik Komite Başkanı H. İbrahim Cicioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, TÜSF Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Murat Aslan ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan’da hazır bulundu.
Editör: TE Bilisim