HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personele cübbe giydirildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ile diğer yetkililerin de hazır bulunduğu cübbe töreninde HİTÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına ataması yapılan Prof. Dr. Meral Gülşen’e, Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Ayşe Yılmaz’a, Cerrahi Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Ömer Taylan Akkaya’ya ve Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Hasan Basri Çakmak’a, Profesör unvanına yükselen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Özalp’a cübbeleri Alkan tarafından giydirildi.

Konuyla ilgili verilen bilgiye göre üniversitede gerçekleşen son atamalar ve unvanı yükselen akademik personel ile birlikte öğretim üyesi sayısı 43 Profesör, 46 Doçent ve 180 Yardımcı Doçent olmak üzere 269’a, toplam öğretim elemanı sayısının ise 662’e ulaştığı dile getirildi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nün açıklamasında ataması yapılan ve unvanda yükselen akademik personel tebrik edilerek başarılarının devamı dilendi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim