Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Tuzcu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu çalışmaların üniversiteye ve Çorum’a çok büyük katma değer sağladığını, bu çalışmalar neticesinde adından söz ettiren başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

İYC Başkanı Tuzcu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da İlim Yayma Cemiyeti olarak, her anlamda destek vereceklerini ve üniversite ile her alanda işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yeni göreve gelen İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Mustafa Tuzcu ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise konuşmasında kamunun, özel sektörün ve STK’ların ortak hareketinin önemine dikkat çekerek üniversitenin tüm paydaşlarla uyum içerisinde ortak çalışmalar yaptığını belirtti.

Prof. Dr. Alkan, üniversitenin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle daha güçlü bir şekilde emin adımlarla bir dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerlediğini ifade ederek HİTÜ’nün doğru işlerle uğraşarak yaptığı çalışmaları doğru bir şekilde anlatarak başarıyı yakaladıklarını da kaydetti.

Rektör Alkan, İYC Şube Başkanı Tuzcu ve yönetim kuruluna yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim