Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Üniversitesi’ni Türkiye genelinde iyi bir noktaya getirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan’ı özverili ve nitelikli çalışmalarından dolayı kutladı. 

İş dünyası olarak, Prof. Dr. Alkan ile yakinen çalışmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başaranhıncal, üniversite ile birlikte hayata geçirdikleri projelerle iş dünyası ve üniversite arasında bir sinerji oluşturduklarını,  bundan sonrada birçok çalışmaya imza atmaya devam edeceklerini belirterek, üniversite-sanayi iş birliğinin Çorum için büyük bir gelişim ve dönüşüm fırsatı olduğunun altını çizdi.

Üniversite-sanayi iş birliğiyle, Çorum’un mevcut sanayisi ve ekonomisinin bulunduğu noktadan çok daha ileri noktalara taşımanın mümkün olduğunu dile getiren Başaranhıncal, “Bu hedef doğrultusunda, en yakın paydaşımız olan Hitit Üniversitesi ile birlikte yaptığımız çalışma ve projelerle edineceğimiz fikirler, hem iki kurumun birlikte çalışma kültürünü geliştirecek, hem de ilimiz ekonomik hayatında sanayisini kuvvetlendirecektir. En önemlisi ise ilimiz için daha fazla katma değer üretmeye zemin hazırlayacaktır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim