Okul İdarecileri ve öğretmenleri tarafında hayata geçirilen “Kitap Okuma Projesi” kapsamında birçok sivil toplum kuruluşu ve Üniversite projeye destek amaçlı yardımlarını esirgemiyor. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü akademisyen ve öğrencileri Habib Güleser Öztaş ilkokulunu ziyaret ederek Üniversite bünyesinde gerçekleştirdikleri kampanyada topladıkları kitapları okulun kütüphanesine hediye ettiler.
Konuk ekibi Habib Güleser Öztaş İlkokulunda karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Karaalp, Şube Müdürleri Güven Yılmaz ve İsmail Çoban, ziyaretcilere Habib Güleser Öztaş İlkokulunun başlattığı kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Kitap okumanın öneminden bahseden ve öğrencileri kitap okumaya teşvik eden projeyi sonuna kadar desteklediklerini belirten Karaalp, Okul idarecileri ve öğretmenlerini tebrik etti.
19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Araştırma Görevlisi Ayça Kartal'da, misafirperverliğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü ile okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek 19 Mayıs Üniversitesi olarak böyle güzel projeleri her zaman destekleyeceklerini, bu projenin bir parçası olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.
Öğretmenevinde yenilen yemeğin ardından ziyaretçiler uğurlandı.

Editör: TE Bilisim