Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ve ilgili dairenin teknik uzmanları ile bir araya geldi.
Hitit Üniversitesi personeline konut edindirme projesinin ele alındığı görüşmede Rektör Alkan, üniversite personelinin konut ihtiyacının karşılanması için kısa bir süre önce iki kurum arasında mutabakata varılarak hazırlanan projenin bir an önce neticelenmesi için gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.
Öncelikle projeye ilişkin ön taleplerin toplandığını ifade ederek projeye talep sayısının yaklaşık 300 kişi olduğunu belirten Prof. Dr. Alkan, ilgili kurum ve kuruluşlarla koordinasyonun sağlanarak ihtiyaç duyulan arsanın temini konusunda da belirli bir aşamaya gelindiğini söyledi.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın bu projenin hayata geçirilmesi ve sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması noktasında gerekli desteği verdiğini belirten Rektör Alkan, TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca’ya, ilgili teknik uzmanlara ve ayrıca bu sürece her anlamda destek veren Çorum Belediyesi Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.
TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca da; TOKİ’nin benzer işbirlikleri ile pek çok kamu kurumları ile işbirliği yaptığını, Hitit Üniversitesi ile de bu kapsamda benzer şekilde başarılı bir proje gerçekleştireceklerini ve gereken desteklerin devam edeceğini belirterek Rektör Alkan’a ziyaretlerinden ve projeyi bu denli yakın takiplerinden dolayı teşekkür etti.
(Hitit Üniversitesi)
Editör: TE Bilisim