Bölücü örgüt PKK tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen Naci Adıyam ile ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, “Bir Ölür, Bin Diriliriz” diye konuştu.
Naci Adıyaman’ın içinde bulunduğu aracın PKK’lılar tarafından durdurulduğunu, ağabeyi Fikret Adıyaman ile birlikte kaçırıldığını, aracının ateşe verildiğini, daha sonra ise kalleşçe şehit edildiğini söyleyen AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, tüm hain örgütlerin topu bir gelse bu vatanın Naci kardeşimiz gibi mert ve şerefli evlatlarına saldırsa, geriye bir adım atan bu şerefsizlerden de daha alçaktır. Vatanımızın huzuru, milletimizin sükunu ve devletimizin bekası için göğsünü siper etmekten çekinmeyen 1.7 milyon vatan evladından müteşekkil AK Parti Gençlik Kolları, bu hainlere, bu topraklarda fırsat vermeyecek, yılmayacak ve yorulmayacaktır” dedi.
Naci Adıyaman gibi şahadet hasreti ile yanıp tutuşan milyonlarca gencin olduğunu ve bölücü kalleşlere boyun eğmeyerek hak davanın neferi olan binlerce Jirki aşireti üyesi bulunduğunu belirten Yıldırım açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Bizlerin vatan ve millet aşkı, sizin bu topraklara ve Türkiye halkına duyduğunuz nefretten kat be kat fazla gelir. Bu milletin darbeye karşı direnişinden hiç mi ders almadınız? Tank’a kafa atan, balkondan F-16’ya atlamaya çalışan bu vatan evlatları sizin gibi korkak ve kalleşlere neler yapar hiç düşünemiyor musunuz? Bekleyin. Az kaldı. Ve şunu kesinlikle unutmayın; Biz öldüğümüzde şehit olarak, siz öldüğünüzde hain olarak anılacaksınız. Kardeşimizin kederli ailesinin, teşkilatlarımızın ve tüm Türkiye’nin başı sağolsun. Şehit Naci Adıyaman’a Allah’tan rahmet diliyor; Şehit Naci Adıyaman ve 15 Temmuz şehitlerimizden Mustafa Avcu, Samet Uslu ve Mehmet Ali Kılıç’ın bize devrettiği vatan nöbetini; bu millete ve bu ülkeye düşman tüm teröristler bu topraklardan temizlenene ve hak ettikleri cezaları çekene kadar tutacağımız konusunda şehitlerimize şeref ve namus sözü veriyoruz”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim