AK Parti İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi Afra Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan seçimde tek liste ile başkanlık için aday olan Ünal Yıldırım, Gençlik Kolları il başkanlığına seçildi.
Kongreye AKP Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Burak Güngör, AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve çok sayıda partili katıldı.
Divan Başkanlığına AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Güngör, Başkan Yardımcılığına AKP İskilip Gençlik Kolları Başkanı Arslan Sağlam, katip üyeliğe ise AKP Sungurlu Gençlik Kolları Başkanı Fatih Atalay’ın getirildiği genel kurulda ilk konuşmayı yapan AKP Gençlik Kolları il Başkanı Vekili Mustafa Böcek, davanın bir neferi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. AKP’den önce gençlerin siyasetin bir dolgu malzemesi olarak görüldüğünü anlatan Böcek, AKP iktidarı ile birlikte bu anlayışın çözüldüğünü belirtti. Siyasette gençlerin yozlaştırıldığı siyaset kelimesinin ağza alınmadığı günlerin geride bırakıldığını ifade eden Böcek, 7 Haziran tarihinde Çorum’dan 4 milletvekili çıkarmak için herkesin var gücüyle çalışması gerektiğini ifade etti.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AKP Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ve AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürkan Kaleli’nin da birer konuşma yaptığı kongrede geçilen seçimlerde Ünal Yıldırım oy birliği ile Gençlik kolları İl Başkanı seçildi.
Ünal Yıldırım başkanlığındaki Gençlik kolları il yönetiminde şu isimler yer aldı:
“Erdem Burak Bakırcı, İsmail Köylüoğuları, Yunus emre Özdemir, Talha Keleş, Aziz Mustafa Kılıçarslan, Osman Akar, Tuğçe Bostancı, Onur Sağlam, Sinan Lök, Merve Yallım, İbrahim Kekeç, Aslı Bayram, Muhammet Recep Ekici, Tuba Kaçmaz, Gamze Erdoğan, Seydi Yağlı, Ali Burak Bilgili, Yakup Selçuk Yıldırım, Yasemin Köse, Kerep Ölçer, Nuri Kaleli, Ekrem Faruk Şahin, Büşranur Avunca, Lütfi Dervişoğlu, İhsan Gökhan Zerrin, Mehmet Gökşen, Ziya Kurak, Rıza Koç, Emrah Ceyhan, Burak Erkan, Yasin Yemekçi, Mesut Köse, Ebubekir Ergin, Furkan Kestek, Necip Fazıl Şahin, Recep Yüzgeç, Beyza Bolat, Kazım Öztaş, Lütfi Alkan, Merve Marım, Abdullah Alkaş, Tuncay Eker, Kübra Özçiftçi, Ayşegül Bolat, Uğur Bilan ve Ömer Can Özdoğan”
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim