Özdoğanlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, CHP eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, CHP önceki dönem Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut ve partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, mart seçimleri için güzel bir rüzgar yakalandığını belirterek, bunu devam ettirerek hedeflerine ulaşacaklarını dile getirdi.

Konuşmadan sonra toplantının divan heyeti oluşturuldu. Sadık Eral başkanlığındaki divan heyetinde Bağdat Erzurumlu ve Özge Karslı isimli partililer yer aldı.

Umutsuzluğa kapılmaya gerek olmadığını belirten CHP İl Başkan Yardımcısı Sadık Eral, daha önce 67 ilin 42’sinin belediye başkanının CHP’li olduğunu belirterek, Bülent Ecevit’in “Önümüzdeki tek engel CHP” dediğini hatırlatarak iktidar olmaktaki tek engelin partililerin kendisi olduğunu kaydetti. İnsanların birbirini eleştirmesinin siyaset olmadığını anlatan Eral, toplantıda 31 Mart akşamı belediyeyi almak konusunda ne düşünülüyorsa ifade edilmesini isteyerek, partililerden bu konuda da samimiyetle çalışmalarını istedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim