Babası, akrabaları ve dostlarıyla yemek yemek için geldiği Dalgıçlar Otel’de, ısrarlar üzerine sahneye çıkan Umut Açıkgöz, hiç aralıksız iki saate yakın program yaptı ve başta belirttiğimiz gibi, izleyicileri adeta büyüledi. Ses, müzik nefis, coşku süperdi.
Çorum’a tesadüfen gelmiş bir “konuk sanatçı” gözüyle izlenen Umut’un özbe öz Çorumlu olduğu ise daha sonra anlaşıldı. Çorum’da iyi tanınan Terzi Uzun İsmet’in torunuydu. Çorum’dan gidip İzmit’e yerleşen Ümit Açıkgöz’ün de oğlu…
1985 doğumlu Umut Açıkgöz, İzmit Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü mezunu. Halen Sakarya Üniversitesi’nde yüksek lisansını sürdürüyor. Piyano eğitimi aldığı için klavyede çok başarılı. İzmit 41 TV’de iki yıl canlı program yaptı. İstanbul’da sahne alıyor, TV programlarına katılıyor.
Sosyal medyada 37 bin takipçisi var. Zaten, sosyal medyada dikkat çektiği için üç yıl önce Beyaz Show’a davet edildi. TRT Müzik’te Ümit Besen ve Işın Karaca ile birlikte sahneye çıktı. Pazar günü babası Ümit Açıkgöz ve Terzi Uzun İsmet’in oğlu olan dayısı Cesur Özkaya ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Umut Açıkgöz, Çorum’u çok sevdiğini ve fırsat buldukça yakınlarını görmeye geldiğini belirterek, ÇORUM HABER vasıtasıyla hemşehrilerine kendisini tanıtmaktan çok mutlu olacağını da söyledi.


Umut, babası Ümit Açıkgöz (sol başta) ve dayısı Cesur Özkaya ile birlikte Pazar günü gazetemizi ziyaret ederek, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’la söyleşi yaptı. 

Editör: TE Bilisim